Seniorenwelzijn

Chauffeur die niet knoeit

Onze gasten wachten met smart op uw komst. Zodra u er bent, genieten zij gezamenlijk van een heerlijke warme maaltijd. U brengt namelijk de maaltijden van de keuken naar Ontmoetingscentrum De Vloot. Na de maaltijd brengt u de lege maaltijdboxen terug naar de keuken. Dit zijn korte autoritjes binnen Maassluis. Uw hulp draagt eraan bij dat senioren die bijna niet meer voor zichzelf koken en veelal alleen eten nu samen met anderen een goede maaltijd kunnen nuttigen.

Dagen en tijden
Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor woensdag en donderdag. U haalt de maaltijd op om 11.30 uur. Om 13.00 uur brengt u de lege maaltijdboxen weer terug naar de keuken. Bij voorkeur bent u wekelijks op 1 van deze dagen beschikbaar.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U beschikt over een rijbewijs B en een eigen auto om dit zelfstandige en verantwoordelijke vrijwilligerswerk te kunnen doen. Daarnaast bent u altijd op tijd en laadt u de maaltijden zelf in en uit de auto. Daarnaast rijdt u voorzichtig, zodat de soep niet over de rand van de kom gaat.

Wat wij bieden
Seniorenwelzijn biedt u o.a. een gratis consumptie tijdens uw dienst, een gratis VOG, kilometervergoeding, goede begeleiding en overleg, gratis bijeenkomsten & workshops en attenties via ons attentiebeleid.

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Tiny Groeneweg, Ouderenwerker, op telefoonnummer 06 57 31 42 74 of per mail op tgroeneweg@seniorenwelzijn.nl.