Seniorenwelzijn

Interviewer Wijkpeil

Meten is weten en daarom vragen onze Interviewvrijwilligers van het Wijkpeilteam aan bewoners tijdens een huisbezoek hoe het met hen gaat. Tijdens dit gesprek komen de thema’s gezondheid, welzijn, veiligheid, mobiliteit en sociaal netwerk aan bod. Met behulp van dit gesprek meten we de behoeften en weten we of het huidige aanbod hier nog bij aansluit. 

U kunt onderdeel van dit team worden
Als interviewer gaat u (alleen of met een medevrijwilliger) op huisbezoek en gaat u in gesprek over de thema’s van Wijkpeil. U stelt vragen en noteert de antwoorden op de tablet. U wordt hierin ondersteund door een professional.

Dagen, tijden en locatie
Doordat dit een flexibele functie is, kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Tijdens de duur van een project plant u zelf de huisbezoeken in op een moment dat het voor u het beste uitkomt. Daarnaast is er regelmatig een overleg met de professional en collega vrijwilligers.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U heeft affiniteit met mensen en u vindt het leuk om eenmalig bij hen thuis in gesprek te gaan. U beheerst de Nederlandse taal en draagt graag verantwoording. Dat dit vrijwilligerswerk piekmomenten heeft, is voor u geen probleem. U bent graag onderdeel van een team vrijwilligers. 

Bent u tweetalig? Dan kunnen we uw hulp heel goed gebruiken.

Wat wij bieden
Een veilige werkomgeving, waarin we uw talenten graag laten bloeien. Ook ontvangt u een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid.

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Marieke Gorissen, Coördinator Wijkpeil. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 13 32 80 19 en per e-mail op mgorissen@seniorenwelzijn.nl.