Seniorenwelzijn

Wat wij doen

Wij zijn er voor alle thuiswonende senioren (55+) in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Wij helpen u om te gaan met de sociale, lichamelijke en emotionele uitdagingen van  het leven. Daarbij kijken wij naar wat u zelf nog kan doen. Als dat nodig is, schakelen we mensen om u heen in om u te helpen. Dat kunnen uw naasten zijn, maar ook vrijwilligers of professionals.

Ontmoeting

Wie zin heeft in bijvoorbeeld een praatje, samen te bewegen of een leuke activiteit te doen, is welkom in onze ontmoetingscentra in Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. U kunt er ook iets drinken of eten, tegen redelijke prijzen. Elk ontmoetingscentrum heeft verschillende ruimtes waarin activiteiten worden georganiseerd. Die ruimtes zijn ook te huur voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Vrijwilligers

Wilt u graag iets betekenen voor (andere) senioren? Wij hebben een gevarieerd aanbod aan vrijwilligersfuncties en bieden u trainingen en ondersteuning. Meer dan 300 vrijwilligers gingen u al voor.

Leefbare wijken

Wij zijn aanwezig in de wijken van uw stad. Daardoor weten we wat er speelt. Als wij verbeterpunten signaleren, dan gaan we daarmee aan de slag. Zo blijft uw wijk een prettige omgeving om in te leven en veilig ouder te worden.