Seniorenwelzijn

Vrijwilliger ontmoetingsclub Trefpunt

Wilt u eraan bijdragen dat kwetsbare senioren weer andere mensen ontmoeten? Dat zij wekelijks een moment hebben waar ze samen met anderen koffie drinken, iets creatiefs of een spelletje doen, een leuk gesprek voeren over vroeger en samen eten? Dit kan als vrijwilliger bij de een van de ontmoetingsclubs van Seniorenwelzijn!

Voordat de visiteclub start, zorgt u er samen met een medevrijwilliger voor dat de benodigde spullen klaar staan. Met persoonlijke aandacht begeleidt, stimuleert en motiveert u de (+/- 15 ) deelnemers bij het door jullie opgestelde programma voor vandaag. Gezamenlijk eet u een eenvoudige lunch.
U bent energiek, creatief en u werkt met plezier samen met een medevrijwilliger. U hebt nieuwe ideeën waar u de deelnemers en medevrijwilligers met respect en geduld in mee neemt.

Locatie en tijden
De club is op woensdag bij Buurtpunt Groot Ambacht. Daar gaat u 1 keer per week / per 2 weken aan de slag van 9.45 uur tot +/- 15.15 uur. Eventueel in flexibele tijden, maar bij voorkeur wel rond lunchtijd.

Wij wij bieden
Er is ruimte voor uw eigen ideeën en u ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid.

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Manuela de Hooge, Ambulant ouderenwerker. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 57 31 42 32 of per e-mail op mdehooge@seniorenwelzijn.nl.