Seniorenwelzijn

Hallo, wat leuk dat u er bent

Er staan vandaag verschillende activiteiten op het programma en we verwachten veel bezoekers. Het buffet is gevuld, de muziek staat aan en de vrijwilligers zijn er klaar voor. Daar komen de eerste bezoekers. Bekenden groeten elkaar en nieuwe bezoekers worden welkom geheten. De stemming zit er goed in. 

U kunt hier als vrijwilliger bij zijn
Als gastvrouw / gastheer bent u samen met een medevrijwilliger het aanspreekpunt van onze bezoekers. U biedt hen een luisterend oor, u maakt een praatje met hen en u voorziet hen van een drankje bij het buffet. Daarnaast zorgt u ervoor dat koelkast gevuld is en neemt u incidenteel de telefoon aan.

Selma en Inge vertelden  over hun ervaring als vrijwilliger.

Dagen, tijden en locatie
Maandagochtend van 9.00 tot 12.30 uur en/of maandagmiddag van 12.30 tot 16.30 uur in Ontmoetingscentrum De Bijenkorf. U kunt zelf aangeven of u op een vaste dag aanwezig wilt zijn of dat u wisselend inzetbaar bent.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U bent minimaal 18 jaar en u doet graag gezellig en zelfstandig vrijwilligerswerk. Toch vindt u het ook fijn om samen te werken. Om uw taken goed te kunnen uitvoeren, bent u bereid om het certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) te behalen. 

Wat wij bieden
U kunt bij ons vrijwilligerswerk doen in een gezellige omgeving en u ontvangt gratis consumpties tijdens uw dienst, een gratis VOG en we vergoeden uw deelname aan de cursus Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA). 

Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid (verjaardag, dag van de vrijwilliger etc.). 

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Marjolein van Dooren, Ouderenwerker. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 57 31 44 68 of per e-mail op mvandooren@seniorenwelzijn.nl.