Seniorenwelzijn

Vrijwilliger visiteclub De Bijenkorf

Wilt u eraan bijdragen dat kwetsbare senioren weer andere mensen ontmoeten? Dat zij wekelijks een moment hebben waar ze samen met andere koffie drinken, iets creatiefs of een spelletje doen, een leuk gesprek voeren over vroeger en samen eten? Dit kan als vrijwilliger bij de visiteclubs van Seniorenwelzijn!

Wat u dan gaat doen
Voordat de visiteclub start, zorgt u er samen met een medevrijwilliger voor dat de benodigde spullen klaar staan. Met persoonlijke aandacht begeleidt, stimuleert en motiveert u de (+/- 10 ) deelnemers bij het door u opgestelde programma voor vandaag. Gezamenlijk nuttigt u een eenvoudige lunch.

Dagen, tijden en locatie
Kies zelf welke visiteclub u wilt begeleiden:
* Kiest u voor de visiteclub op maandag in ontmoetingscentrum De Bijenkorf (Holy)? Dan gaat u 1 keer per week / per 2 weken aan de slag van 9.30 uur tot +/- 13.30 uur.
* Kiest u voor de visiteclub op vrijdag in ontmoetingscentrum De Bijenkorf (Holy) waar kwetsbare senioren met beginnende geheugen problematiek komen? Dan is het fijn als u iedere week van 09.30 – 15.00 uur aanwezig bent.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U bent energiek en creatief. U heeft nieuwe ideeën waar u de deelnemers en medevrijwilligers met respect en geduld in mee neemt. Daarnaast werkt u met plezier samen met een collega vrijwilliger.

Wat wij bieden
U krijgt ruimte voor uw eigen ideeën en u ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid.

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Marjolein van Dooren, Ouderenwerker. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 57 31 44 68 of per e-mail op mvandooren@seniorenwelzijn.nl.