Seniorenwelzijn

Begeleider visiteclub voor mensen met een visuele beperking

Wilt u eraan bijdragen dat kwetsbare senioren met een visuele beperking weer andere mensen ontmoeten? Dat zij wekelijks een moment hebben waar ze samen met anderen koffie drinken, iets creatiefs of een spelletje doen, een leuk gesprek voeren over vroeger en samen eten? Dit kan als vrijwilliger bij de visiteclub voor mensen met een visuele beperking!

Voordat de visiteclub start, zorgt u er samen met een medevrijwilliger voor dat de benodigde spullen klaar staan. Met persoonlijke aandacht begeleid, stimuleert en motiveert u de deelnemers bij het door jullie opgestelde programma voor vandaag. Gezamenlijk eten jullie een eenvoudige lunch.

U bent energiek, creatief en werkt met plezier samen met een medevrijwilliger. U hebt nieuwe ideeën waar je de (circa 10) deelnemers en medevrijwilligers met respect en geduld in mee neemt.

Bij Seniorenwelzijn krijgt u de ruimte voor uw eigen ideeën en u ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruikmaken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid.

Meer weten? Neem contact op met Leen van Leeuwen op 06- 24 25 37 74.