Seniorenwelzijn

Uw tijd, uw keuze. Word vrijwilliger in het ontmoetingscentrum!

Wilt u uw tijd dit jaar ook anders besteden? Samen met en voor andere mensen, zinvol, gezellig en leerzaam?  Word vrijwilliger in onze ontmoetingscentra in Maassluis! Er zijn veel mogelijkheden en u kunt kiezen wat u wilt doen, waar u dit doet en wanneer. Leuk voor u en heel fijn voor de bezoekers.

Denk aan:

  • Achter het buffet met een glimlach koffie schenken
  • De Picasso in de deelnemers van de creaclubs naar boven halen
  • Meehelpen bij beweeglessen, muziekmiddagen, dansavonden e.d.
  • Ondersteunen bij activiteiten voor gezond leven
  • Samen organiseren van verdiepingsbijeenkomsten over maatschappelijke ontwikkelingen
  • Flyers rondbrengen
  • En nog veel meer. Uw ideeën zijn ook van harte welkom.

Bij de meeste vrijwilligersactiviteiten werkt u samen met minimaal 1 andere vrijwilliger.

Waar & wanneer?

U kunt zelf aangeven op welke tijden en dagen u beschikbaar bent. Dat kan bijvoorbeeld iedere week zijn, maar ook 1 keer in de 2 weken of 1 keer per maand. Ook kunt u zelf aangeven of u voor het grotere ontmoetingscentrum De Vloot (De Vloot 66)  kiest of voor Oud Sluys (G.A. Brederolaan 37) in het centrum van Maassluis.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?

Dit vrijwilligerswerk is iets voor u als je in een gezellige omgeving van betekenis wilt zijn voor senioren. U ontmoet bezoekers van 55 jaar en ouder en met verschillende achtergronden.

Zo blij zijn wij met u

En daarom doen we er veel aan om u een fijne vrijwilligersplek te geven. Uw vrijwilligerswerk start met een leuk kennismakingsgesprek, een gratis VOG en goede begeleiding. Zo maakt u een goede start en leet u de andere vrijwilligers, uw begeleider en de organisatie goed kennen. Seniorenwelzijn heeft daarnaast een attentiebeleid voor bijzondere momenten.

Meer informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, contact op met Ferna Pols op telefoonnummer 06 82 21 75 80 (maandag t/m woensdag bereikbaar) of per e-mail op fpols@seniorenwelzijn.nl.