Seniorenwelzijn

Welzijn op recept breidt uit in Maassluis

Huisartenpraktijk Parkhof en Seniorenwelzijn hebben de intentie voor een samenwerking m.b.t. Welzijn op recept uitgesproken. De komende periode krijgt deze samenwerking meer vorm. Voor patiënten van huisartenpraktijk Parkhof betekent dit een extra mogelijkheid tot begeleiding of een steuntje in de rug als klachten (wellicht) niet een medische oorzaak hebben of er geen medische oplossing noodzakelijk is.  

Welzijn op recept wordt geboden door Welzijnsadviseurs van Seniorenwelzijn. Zij werken vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Hierbij kijken zij niet alleen naar wat iemand niet kan, maar kijken ze vooral ook naar wat iemand wel kan, leuk vindt en motiveert. Er wordt gekeken en gehandeld naar wat voor iemand echt belangrijk is en waar diens wensen liggen.

De welzijnsadviseurs bieden advies en begeleiding en brengen mensen in contact met andere mensen en passende activiteiten. Hierdoor voelen zij zich prettiger, waardevoller en gezien. Ze hebben weer iets om naar uit te kijken en kunnen beter met de uitdagingen van het leven omgaan.

Welzijn op recept wordt aangeboden in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

Wilt u meer weten over Welzijn op recept in Maassluis? Neem contact op met Lotte Haagsma, Welzijnsadviseur, op 06 33 31 94 94 of via lhaagsma@seniorenwelzijn.nl.

 

Foto: (c) Huisartsenpraktijk Parkhof