Seniorenwelzijn home   Contact

Seniorenwelzijn Vlaardingen

Algemeen

Soms zit het even niet mee en is het lastig om zelf weer een positieve draai aan het leven te geven. Hoe krijgt u een duwtje in de rug om met een positief gevoel weer nieuwe stappen te ondernemen Welzijn op Recept kan voor u een uitkomst bieden!

Verschillende eerstelijns hulpverleners, zoals huisartsen, hun praktijkondersteuners of fysiotherapeuten kunnen u Welzijn op Recept voorschrijven. Dat is een verwijzing naar een van onze welzijnsadviseurs. Die gaat met u in gesprek en geeft u onafhankelijk raad, hulp en ondersteuning om u krachtiger en actiever te maken.

Samen bespreekt u uw wensen en behoeften. De welzijnsadviseur reikt u ideeën aan die aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Dat kan bijvoorbeeld een activiteit zijn van Seniorenwelzijn, maar ook van een andere aanbieder. 

Ook hulp bij uw administratie is een onderdeel van Welzijn op Recept. Meer informatie hierover leest u hier.

Vindt u het lastig of spannend om de eerste stap te zetten, dan kan de welzijnsadviseur de eerste keer met u meegaan naar een activiteit.

Na afloop van het gesprek neemt de adviseur contact op met uw huisarts om door te geven wat u met elkaar hebt afgesproken.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Welzijnsadviseur Diana van der Sluis op 06 33 31 94 96 of via dvandersluis@seniorenwelzijn.nl