Seniorenwelzijn home   Contact

Seniorenwelzijn Vlaardingen

Algemeen

In ons ontmoetingscentrum ontmoet u bekenden en doet u nieuwe contacten op. Ook kunt u meedoen aan beweegactiviteiten of activiteiten waarbij creativiteit en zingeving centraal staan. In ons ontmoetingscentrum is een breed aanbod van activiteiten. Deze activiteiten worden zowel door Seniorenwelzijn als door externe verenigingen of clubs georganiseerd.

“Natuurlijk, het bewegen is goed voor je lichaam, maar eerlijk gezegd 
kom ik ook voor de koffie en gezelligheid.” 

Ontmoetingscentrum De Bijenkorf is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur. U kunt bij ons terecht voor open inloop en activiteiten. Bekijk voor meer informatie over de activiteiten het activiteitenoverzicht

Komt u de eerste keer alleen?

Ziet u er tegenop om alleen naar het ontmoetingscentrum te komen? Neem dan contact op met de ouderenwerker. Zij kijkt samen met u hoe deze stap makkelijker gemaakt kan worden, zodat ook u van de activiteiten in het ontmoetingscentrum kunt genieten.

“Schaken, dat is mijn hobby, ik deed het vroeger met mijn broer, 
maar nu heb ik schaakmaten gevonden in de Bijenkorf.”  

Ouderenwerker

In een ontmoetingscentrum is de ouderenwerker de spil en het aanspreekpunt. In overleg met de vrijwilligers bepaalt zij het activiteitenprogramma. Ook ontwikkelt zij nieuwe activiteiten. Hebt u een idee voor een activiteit of ziet u verbeterpunten? Neem dan contact op met ouderenwerker Marjolein van Dooren.

Marjolein van Dooren
Ontmoetingscentrum De Bijenkorf
06 57 31 44 68
010 474 30 66
mvandooren@seniorenwelzijn.nl