Seniorenwelzijn home   Contact

Seniorenwelzijn Schiedam

Algemeen

In ons ontmoetingscentrum ontmoet u bekenden en doet u nieuwe contacten op. Ook kunt u meedoen aan beweegactiviteiten of activiteiten waarbij creativiteit en zingeving centraal staan. In ons ontmoetingscentrum is een breed aanbod van activiteiten. Deze activiteiten worden zowel door Seniorenwelzijn als door externe verenigingen of clubs georganiseerd.

“We zijn lekker bezig, maken mooie kunstwerken en wisselen ideeën uit. 
Ik kijk er elke week naar uit” 

Bekijk voor meer informatie over de activiteiten het activiteitenoverzicht.

Ziet u er tegenop om alleen naar het ontmoetingscentrum te komen? Neem dan contact op met de ouderenwerker. Zij kijkt samen met u hoe deze stap makkelijker gemaakt kan worden, zodat ook u van de activiteiten in het ontmoetingscentrum kunt genieten.

“Thuis zorg ik veel voor m’n vrouw. Vrijdagmiddag kom ik hier een drankje drinken met vrienden. 
Soms vraag ik de ouderwerker dan gelijk om tips in verband met mijn vrouw.” 

In verband met corona zijn onze openingstijden en activiteiten aangepast. Kijk hier voor meer informatie over de maatregelen die wij treffen.

Ouderenwerker

In een ontmoetingscentrum is de ouderenwerker de spil en het aanspreekpunt. In overleg met de vrijwilligers bepaalt zij het activiteitenprogramma. Ook ontwikkelt zij nieuwe activiteiten. Hebt u een idee voor een activiteit of ziet u verbeterpunten? Neem dan contact op ouderenwerker Anita Breevoort.

Anita Breevoort
Ontmoetingscentrum De 5 Molens
06 23 42 30 12
abreevoort@seniorenwelzijn.nl