Seniorenwelzijn home   Contact

Seniorenwelzijn Schiedam

Algemeen

In onze ontmoetingscentra ontmoet u bekenden en doet u nieuwe contacten op. Ook kunt u meedoen aan beweegactiviteiten of activiteiten waarbij creativiteit en zingeving centraal staan. In ons ontmoetingscentrum is een breed aanbod van activiteiten. Deze activiteiten worden zowel door Seniorenwelzijn als door externe verenigingen of clubs georganiseerd.

“We zijn lekker bezig, maken mooie kunstwerken en wisselen ideeën uit. 
Ik kijk er elke week naar uit” 

Ontmoetingscentrum De 5 Molens is  van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur. U kunt bij ons terecht voor open inloop en activiteiten. Bekijk voor meer informatie over de activiteiten het activiteitenoverzicht

Het Centrum  aan het Bagijnhof 20 is elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur open voor vrije inloop  en koffie. Alle leeftijden zijn hier welkom!

Corona

Wij zijn zuinig op het welzijn van onze bezoekers, vrijwilligers  en medewerkers.  Daarom vragen wij u thuis te blijven als u klachten hebt die passen bij het coronavirus. 

Wij vertrouwen erop dat eenieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Komt u de eerste keer alleen?

Ziet u er tegenop om alleen naar het ontmoetingscentrum te komen? Neem dan contact op met de ouderenwerker. Zij kijkt samen met u hoe deze stap makkelijker gemaakt kan worden, zodat ook u van de activiteiten in het ontmoetingscentrum kunt genieten.

“Thuis zorg ik veel voor m’n vrouw. Vrijdagmiddag kom ik hier een drankje drinken met vrienden. 
Soms vraag ik de ouderwerker dan gelijk om tips in verband met mijn vrouw.” 

Ouderenwerker

In een ontmoetingscentrum is de ouderenwerker de spil en het aanspreekpunt. In overleg met de vrijwilligers bepaalt zij het activiteitenprogramma. Ook ontwikkelt zij nieuwe activiteiten. Hebt u een idee voor een activiteit of ziet u verbeterpunten? Neem dan contact op ouderenwerker Anita Breevoort.

Anita Breevoort
Ontmoetingscentrum De 5 Molens/Het Centrum
06 23 42 30 12
abreevoort@seniorenwelzijn.nl