Seniorenwelzijn home   Contact

Seniorenwelzijn Schiedam

Cursussen

Seniorenwelzijn biedt diverse cursussen met betrekking tot bewegen en mentale en lichamelijke gezondheid. Deze pagina biedt u een overzicht van de huidige en aankomende cursussen.

Sport- en spelprogramma

Seniorenwelzijn biedt regelmatig het programma Sport en spel. Op dit moment is de volgende startdatum nog onbekend. Zodra nieuwe data bekend zijn, zal dat hier worden vermeld.

Samen Fit

Samen Fit is een uitgebreid programma voor het verbeteren en behouden van lichamelijke en mentale gezondheid en sociale contacten. Iedere maand staat een ander thema centraal.

De bijeenkomsten zijn iedere donderdag van 10.00 – 11.00 uur  in ontmoetingscentrum De 5 Molens. Deelname bedraagt €12,--. U kunt zich per maand inschrijven.  Uw inschrijving stopt na de betreffende maand.

Maand  Activiteit Data
Augustus Cognitieve Fitness  4, 11, 18, 25 augustus 
September Wandelen 8, 13, 20, 27 september      (kosten: gratis) 
Oktober Functioneel trainen 6, 13 en 20 oktober              (Kosten: € 9,00 voor 3 lessen) 

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor een of meerdere maanden van Samen Fit? Neem dan contact op met vitaliteitscoach Mariëlle van Santen op telefoonnummer 06-50.25.83.70 of per mail via vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl. Ook met vragen kunt u bij Mariëlle van Santen terecht.

 

Veiligheidsbijeenkomsten

Voelt u zich niet meer zo veilig in huis en buiten? Seniorenwelzijn organiseert met enige regelmaat gratis voorlichtingsbijeenkomsten waarbij wij u leren hoe u gevaren kunt herkennen en hoe u op dat moment kunt handelen.  Op dit moment staan nog geen nieuwe voorlichtingsbijeenkomsten gepland.