Seniorenwelzijn home   Contact

Seniorenwelzijn Schiedam

Beweegagenda

Bewegen is belangrijk voor uw lichaam en uw geest! Door dagelijks een half uurtje te bewegen, blijft u fit en vitaler. Daarom organiseren wij veel activiteiten rond bewegen en vitaliteit. Dit zijn eenvoudige oefeningen, aangepast aan wat u kunt en wil doen. Plezier in bewegen staat altijd voorop!

“Heerlijk samen naar buiten op de fiets. Lekker bewegen en leuke routes. 
Eigenlijk is zo'n fietstocht altijd wel gezellig.” 

De komende tijd worden er weer diverse beweegactiviteiten georganiseerd. Zowel in het ontmoetingscentrum als op verschillende plaatsen in Schiedam. 

Beweegactiviteiten in De 5 Molens:

Dag Activiteit Tijd
Maandag Gymnastiek

9.30 - 10.30 uur

Dinsdag Meditatie in beweging 11.15 - 12.15 uur

 Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Wilt u een keer komen kijken of een keer meedoen? Neem dan vooraf contact op met Anita Breevoort, ouderenwerker. Ook kunt u zich bij Anita opgeven om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe beweegactiviteiten.

Beweegactiviteiten op andere locaties

Hof in Zuid

Dag Activiteit Tijd
Maandag Ontspannen bewegen 13.30 - 14.30 uur
Dinsdag Koersbal 13.30 - 15.30 uur
Woensdag Seniorengym 9.30 - 10.30 uur

 

Bachplein

Dag Activiteit Tijd
Donderdag Jeu de Boules 13.30 - 15.00 uur

 

Heijermansplein 35

Dag Activiteit Tijd
Woensdag Wandelclub 13.00 uur

Wilt u ook meedoen?
Lijkt het u leuk om  mee te doen met een of meer activiteiten op deze locaties? Neem dan contact op met Ambulant ouderenwerker Natalie Wassink. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 57 31 43 80  en per mail nwassink@seniorenwelzijn.nl).

Voor de Jeu de boules activiteit op het Bachplein kunt u terecht bij Ambulant ouderenwerker Sharon Schouten. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 53 41 65 95 en per mail sschouten@seniorenwelzijn.nl.

“Even je hoofd leeg maken en ontspannen tijdens de yoga. De lerares houdt 
er echt rekening mee dat wij allemaal onze gebreken hebben.” 

Vitaliteitscoach
Onze vitaliteitscoach Mariëlle van Santen organiseert samen met collega's beweegactiviteiten  in onze ontmoetingscentra en op locaties in verschillende wijken.

Heeft u vragen over beweegactiviteiten in uw wijk of u wilt samen met Seniorenwelzijn beweegactiviteiten in uw / een wijk organiseren? Neem dan contact op met Mariëlle op telefoonnummer 06-50.25.83.70 of per mail via vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl