Zin een praatje? Of even de krant lezen? Biljarten? Een kaartje leggen? Samen gymnastiek doen? Yoga? Bingo? Het kan allemaal in de ontmoetingscentra van Seniorenwelzijn.  

Vanaf 6 juli 2020 hebben wij stapsgewijs onze activiteiten in de ontmoetingscentra in Vlaardingen en Schiedam weer opgepakt.

Onze ontmoetingscentra in Maassluis zijn vanaf maandag 27 juli 2020 geleidelijk weer opengegaan. Deelnemers worden telefonisch uitgenodigd om deel te nemen aan visiteclubs en activiteiten

Lees hier meer over onze maatregelen m.b.t. het coronavirus 

Elk ontmoetingscentrum heeft de beschikking over verschillende ruimten waarin activiteiten worden georganiseerd. U kunt er iets drinken of eten tegen redelijke prijzen. Ruimte is ook te huur voor vergaderingen en bijeenkomsten. Seniorenwelzijn hoeft geen winst te maken. Wel moeten alle activiteiten in ontmoetingscentra kostendekkend zijn.

In een ontmoetingscentrum is de ouderenwerker de spil en het aanspreekpunt. In overleg met de vrijwilligers bepaalt de ouderenwerker het programma. Waar en wanneer kunnen senioren koersballen, volksdansen, samen eten aan de Eettafel, een voorlichtingsbijeenkomst bijwonen, of een middag samen kletsen. Ook onderneemt de ouderenwerker nieuwe activiteiten. Bezoekers kunnen met hun ideeën bij de ouderenwerker terecht.

Voor meer informatie over de ontmoetingscentra kunt u contact opnemen met de betreffende ouderenwerker via het ontmoetingscentrum bij u in de buurt:

Vlaardingen Bijenkorf       

Marjolein van Dooren

010 4743066

mvandooren@seniorenwelzijn.nl

Inzake 't Trefpunt (inloopcentrum Vlaardingen elke woensdag 10.00-15.00 u.) is

Manuela de Hooge contactpersoon: mdehooge@seniorenwelzijn.nl  tel.via Bijenkorf:010-4743066

Schiedam 

Anita Breevoort

abreevoort@seniorenwelzijn.nl

 

Tiny Groeneweg
Maasluis de Vloot
010 5911144
Maassluis De Vliet
010-5915000  
tgroeneweg@seniorenwelzijn.nl


Natalie Wassink
Schiedam Hof in Zuid
mailadres: nwassink@seniorenwelzijn.nl