Seniorenwelzijn

Kom erbij en doe mee!

Onze ontmoetingscentra gaan vanaf 6 juni weer open. Met veel enthousiasme en de nodige maatregelen ontvangen onze medewerkers en vrijwilligers u weer graag. Open inloop is mogelijk. 

Het open stellen van de centra maakt meer ontmoetingen mogelijk. Heeft u behoefte aan een praatje of om even onder de mensen te zijn? Of bent u op zoek naar een creatieve of beweegactiviteit of een activiteit waarbij zingeving centraal staat? “Kom erbij en doe mee”, aldus Frits Lens, Kwartiermaker Ontmoetingscentra bij Seniorenwelzijn.

Ontmoetingscentrum De Vliet
Ontmoetingscentrum De Vliet opent op 5 juli haar nieuwe locatie aan de G.A. Brederodelaan 37,  3141 CB Maassluis. Vanaf dat moment is ook dit ontmoetingscentra weer toegankelijk voor open inloop en activiteiten. “We kijken uit naar de opening van deze locatie waar we ons samen met bestaande en nieuwe partners  gaan inzetten voor senioren”, zegt Leen van Leeuwen, ouderenwerker bij Seniorenwelzijn

Maatregelen
Voor zowel de open inloop als deelname aan de clubs geldt dat bezoekers vooraf dienen te reserveren. Dit kan door op werkdagen naar de ontmoetingscentra te bellen:

Maassluis:
Ontmoetingscentrum De Vloot, telefoonnummer 010 591 11 44
Ontmoetingscentrum De Vliet (vanaf 5 juli), telefoonnummer 010 591 50 00 

Vlaardingen:
Ontmoetingscentrum De Bijenkorf, telefoonnummer 010 474 30 66.

Schiedam:
Ontmoetingscentrum De 5 Molens, op telefoonnummer 010 470 55 00.

Daarnaast hanteren wij de de volgende  maatregelen in onze ontmoetingscentra.