Seniorenwelzijn

Uw aandacht en gezelligheid zijn goud waard

“Wat leuk dat u er weer bent! De koffie staat al klaar en vandaag heb ik er een tompouce bij. Die vind ik zo lekker.” Zo’n reactie alleen maar, omdat u als Seniorenmaatje aandacht heeft voor een kwetsbare senior.  

Wat u als Seniorenmaatje kunt doen
U vervult de wens van een senior door contact te hebben en samen tijd te besteden aan een onderwerp of activiteit dat jullie beiden interesseert. Of u nu samen koffie drinkt, een spelletje doet, een stukje gaat wandelen of fietsen of het laatste nieuws bespreekt. Alleen al uw aandacht en gezelligheid zijn goud waard. 

Dagen, tijden en locatie
U gaat 1 maal per week of per 2 weken bij de senior thuis op bezoek. De afspraken plannen jullie samen.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U heeft plezier in contact met senioren en u bouwt graag een band met hen op. U bent bereid om zich voor langere tijd aan een senior te verbinden. 

Wat wij bieden
U ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via onze gratis bijeenkomsten & workshops. Tevens heeft Seniorenwelzijn een attentiebeleid voor bijzondere momenten. 

Studeer jij HBO Social Work? Dan biedt dit vrijwilligerswerk jou de mogelijkheid om relevante ervaring op te doen. 

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Lotte Haagsma op telefoonnummer 06 33 31 94 94 / of per e-mail op lhaagsma@seniorenwelzijn.nl