Seniorenwelzijn

Vertelt u graag over de scheepvaart?

In de maand van de ontmoeting in oktober organiseren Seniorenwelzijn, Careyn & Argos Zorggroep interactieve bijeenkomsten over de scheepvaart.

Wij zijn op zoek naar 2 vrijwilligers die het leuk vinden om 55-plussers met en zonder dementie tijdens deze bijeenkomsten te begeleiden. Ook zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om over de scheepvaart te komen vertellen.

Dagen, tijden en locatie
Dinsdag 4, 11, 18 & 25 oktober 13:30 tot 14:30 uur in ontmoetingscentrum De Vloot. Als het een succes is, willen wij er een wekelijkse, vaste activiteit van maken!

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U heeft zelf interesse/achtergrond in de scheepvaart en u vindt het leuk om hierover te vertellen aan mensen van 55 jaar en ouder.

U bent 1 uur per week beschikbaar en u staat er voor open om ook na oktober verder te gaan met de bijeenkomsten. Deze kunnen dan afwisselende onderwerpen hebben.

Wat wij bieden
U ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via onze gratis bijeenkomsten & workshops. Tevens heeft Seniorenwelzijn een attentiebeleid voor bijzondere momenten. 

Interesse?
Neem contact op met Lotte Duizer, Welzijnsadviseur bij Seniorenwelzijn via 06 – 333 19 494 of lduizer@seniorenwelzijn.nl. Lotte is bereikbaar van maandag t/m donderdag.