Vacature ambitieuze medewerker ontmoetingscentra

Voor 32 uur per week

Stichting Onder Een Dak is een regionale organisatie in zorg en welzijn.Wij begeleiden psychisch en sociaal kwetsbare mensen naar een betekenisvol leven en helpen hen hun plek in de samenleving te houden of weer in te nemen. Onze arrangementen zijn gericht op ondersteuning, ontwikkeling en participatie, ofwel: Wonen, Meedoen en Ontmoeten!

 

Onze ontmoetingscentra zijn omgevingen waar mensen op diverse terreinen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen of versterken, worden geactiveerd en hun steunnetwerken kunnen uitbreiden. Maar er is natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid!

 

Wat ga je doen?

Voor onze ontmoetingscentra in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zoeken wij een ambitieuze collega die een voortrekkersrol wil nemen in de verdere ontwikkeling en professionalisering van de verschillende centra.

Wij verwachten van jou dat je de van oorsprong doelgroepgerichte centra gaat verbreden naar algemene maatschappelijke steunpunten die aansluiten bij de geur, kleur en smaak van de wijk. Tegelijkertijd moet een betere verbinding en samenwerking tussen de centra worden vormgegeven. In deze ontwikkeling neem jij jouw teamleden mee, enthousiasmeert hen en stimuleert hen hun blik te verbreden, en het belang van de transformatie voor bezoekers, de samenleving en de organisatie te zien.

Naast je voortrekkersrol (wij noemen dat ‘kwartiermaker’) draai je uiteraard ook mee in het team. Dat betekent dat je betrokken bent bij het ontwikkelen en begeleiden van activiteiten en evenementen.

 

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor je vak en affiniteit met onze doelgroepen. Je hebt een relevante opleiding en ervaring met veranderprojecten.

Je bent stressbestendig, zelfstandig, proactief en je neemt je verantwoordelijkheid voor wat moet gebeuren. Je bent initiatiefrijk, opmerkzaam en je kunt op een positief-kritische manier zaken aankaarten.

 

Jij beschikt over de vaardigheden om:

 

Waar kom je terecht?

Je komt werken bij een kleinschalige, platte organisatie waar de lijnen kort zijn. De combinatie van (GGZ-)zorg en welzijn biedt een veelzijdige werkomgeving, met bijbehorende kansen en uitdagingen.

Wij zijn als organisatie in ontwikkeling naar een passende, duurzame manier van werken en organiseren. Twee jaar geleden hebben wij competentiegericht werken ingevoerd en momenteel maken wij stappen maar meer zelforganisatie in de diverse teams. 

Jij komt te werken bij Stichting De Hooftzaak Stoed, een van de drie onderdelen van Stichting Onder Een Dak. Hieronder vallen ook Stichting Seniorenwelzijn en Stichting Zorg Stoed.

 

Wat wij jou bieden

Je krijgt een plek in een enthousiast team met betrokken collega’s, waar iedereen ertoe doet en gehoord wordt.

Wij bieden jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Zo zijn er regelmatig interne cursussen en trainingen en intervisiebijeenkomsten. Met GGZ Ecademy krijg jij toegang tot een uitgebreide online leeromgeving om je als professional blijvend te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend zijn onze arbeidsvoorwaarden en salariëring marktconform. De CAO GGZ is van toepassing.Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring.

 

Heb je interesse?

Wij komen graag met je in contact als je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan. Je kunt je sollicitatie en cv sturen naar pz@stoed.nl, ter attentie van personeelsadviseur Miriam Barameh.

Wil je eerst inhoudelijk meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Kyra Smit, 06 20 79 56 52 of smit@stoed.nl.

Wij zien je reactie graag voor maandag 9 maart 2020 tegemoet.

 

De vacature wordt tegelijkertijd zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gelijke   geschiktheid voorrang bij de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!