Sluiting Babberspolder

Persbericht dd 1 december 2014

 

Activiteiten uit “de Babberspolder “ hebben allemaal een nieuw onderdak.

Helaas sluiten de deuren van het ontmoetingscentrum “Babberspolder” van Seniorenwelzijn per december definitief. Gelukkig hebben alle activiteiten, die plaatsvonden in dit centrum een ander onderkomen gevonden. De activiteiten van Seniorenwelzijn gaan dus gewoon door, alleen op meerdere locaties in de stad.

Zo zijn de visiteclubs verhuisd naar Brasserie Even aan de van Hogendorplaan. De yogagroepen gaan naar Wijkcentrum “de Pijpelaar”.  Franseles/gym/rummikub gaat naar “de Windwijzer”. Koersbal is naar de “Zonnehuisgroep” aan de Dillenburgsingel gegaan en Bridgeclub Emma naar “vv Zwaluwen”. Zumba gaat naar “de Wouthof” en onze Biljartclub Emma heeft hun onderkomen gevonden in een schitterend biljartcentrum “Concordia” aan de Westhavenkade.

Uiteraard zijn er ook een aantal activiteiten uitgeweken naar het andere ontmoetingscentrum van Seniorenwelzijn “de Bijenkorf” aan de Reigerlaan in Vlaardingen.

Voor een compleet overzicht kunt u vanaf de tweede week van december een activiteitengids van Vlaardingen ophalen in oc de Bijenkorf. Hierin staat precies vermeld waar alle activiteiten naar toe zijn verhuisd.

Uiteraard kunt u ons ook bellen met vragen, wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30-13.30 uur op tel. 010-248 68 88.

 

Geschreven op 02-12-2014