Seniorenwelzijn

Wandelen in Vlaardingen en Schiedam tijdens het paasweekend

Wilt u met Pasen gaan wandelen? Even naar buiten, in beweging zijn en Vlaardingen of Schiedam op een andere manier beleven? Doe dan mee aan de wandeling van Seniorenwelzijn. U kunt kiezen voor een korte route (+/- 0,5 uur) of een iets langere route (+/- 1 uur). U kunt de wandeling maken op een moment dat het u goed uitkomt. Tijdens de wandeling komt u langs verschillende mooie uitzichten en interessante plaatsen.

U kunt zich voor de wandeling aanmelden bij Mariëlle van Santen, vitaliteitscoach Seniorenwelzijn. Zij zorgt er vervolgens voor dat er een routepakketje voor u klaar ligt.

Afhankelijk van uw keuze voor Vlaardingen of Schiedam kunt u op donderdag 1 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur het routepakketje ophalen bij:

  • Ontmoetingscentrum De Bijenkorf, Reigerlaan 100 in Vlaardingen. Dit is tevens het startpunt voor de route in Vlaardingen.
  • Ontmoetingscentrum De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. Dit is tevens het startpunt voor de route in Schiedam.

Met vragen en om u aan te melden, kunt u mailen of bellen naar Mariëlle van Santen, vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl en telefoonnummer 06-50.25.83.70.

Seniorenwelzijn wenst u veel wandelplezier in het paasweekend.