Seniorenwelzijn

Vitaal door Maassluis groot succes

Met Vitaal door Maassluis trapten ruim 45 55-plussers in januari en februari het jaar gezond af met pilates- en stoelyogalessen. 

Vanwege het succes is de pilatesles overgegaan naar Sportcentrum Maassluis. Doe op vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur mee tegen een aangepast tarief van € 40,- voor 10 weken. De stoelyogales wordt door Seniorenwelzijn bij Wijkverenging De Flat verzorgd. U kunt hier op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur terecht.

“Met ons werk in Maasluisse wijken zetten we ons in voor wat bewoners in een wijk nodig hebben en graag willen doen. Hun behoefte en wens staat centraal. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag en maken we er een blijvende activiteit van. Als het kan laten we de activiteit, na een introductieperiode, door een bestaande vereniging of organisatie uitvoeren. Zo bieden we bewoners stabiliteit en bevorderen we onderling contact”, aldus Mariëlle van Santen, Ambulant ouderenwerker en Vitaliteitscoach. 

Vitaal door Maassluis gaat verder en biedt u ook de komende maanden een programma waarmee u uw lichamelijke en mentale gezondheid kunt verbeteren. In maart staat bewegen met lichamelijke klachten centraal en in april staat trainen onder leiding van een personal trainer op de agenda.

Wilt u meedoen met de activiteiten van Vitaal door Maassluis of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Mariëlle van Santen, op  06 50 25 83 70 of vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl