Seniorenwelzijn

Trainingen valpreventie

We krijgen er allemaal mee te maken als we ouder worden: ons evenwicht wordt minder goed en de kans om te vallen wordt groter.  
Bent u weleens gevallen, dan heeft u wellicht ondervonden wat voor impact dat kan hebben. Bent u bang om te vallen? Dan gaat u wellicht ook proberen om dit te voorkomen en voorzichtiger bewegen.

In november organiseren we vier trainingen gericht op valpreventie. Tijdens deze trainingen maken wij u bewust van wat u zelf kunt doen om steviger in uw schoenen te staan. U krijgt voorlichting en tips waar u op kunt letten in en om u woning. Tevens worden bepaalde oefeningen aangeleerd m.b.t. uw houding en spieren. Ook krijgt u handige tips, hoe u weer op kunt staan als u toch gevallen bent.  

De training wordt gegeven in Ontmoetingscentrum de Bijenkorf, Reigerlaan 100 te Vlaardingen, op  dinsdagochtend 1, 8, 15 en 22 november van 10.00 tot 11.00 uur.

Kosten: € 12,00 voor 4 trainingen.

Lijkt het u leuk om deze trainingen te volgen? Meld u dan snel aan bij Marielle van Santen, Vitaliteitscoach bij Seniorenwelzijn, 06 50 25 83 70 of vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl