Seniorenwelzijn

Samen fit en fietsend de lente in

Als de zon, zoals nu, vaker schijnt en de vogeltjes weer gaan fluiten. Heeft u dan ook meer zin om te bewegen en naar buiten te gaan?

Woensdag 20 maart 2024 om 10.00 uur starten we met een nieuwe fietsgroep vanaf ontmoetingscentrum De Bijenkorf in Holy. In de even weken gaan we er om de week op uit voor een fietstocht van ongeveer 30 kilometer. We rijden iedere keer een andere route. Deelname is gratis en gezelligheid is gegarandeerd.

Fietst u liever niet? U kunt bij De Bijenkorf, Reigerlaan 100, ook terecht voor andere beweegactiviteiten. Doe mee met gymnastiek of sluit aan bij de nieuw te vormen wandelgroep. Bij De Bijenkorf ontmoet u andere mensen die ook graag actief zijn. Het maakt niet uit of u weinig of veel ervaring heeft met bewegen of sport.

Samen bewegen heeft veel voordelen. Het geeft structuur aan de dag, zorgt voor ontmoeting en het is makkelijker om vol te houden. Bewegen zorgt er ook voor dat u lekkerder in uw vel zit. En doordat u uw spieren traint, loopt u minder risico om te vallen.

Voor de fietsgroep en de wandelgroep kunt u zich aanmelden bij vitaliteitscoach Mariëlle van Santen op 06 50 25 83 70 of via vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl. Zij beantwoordt ook graag uw vragen. Wij bieden ook beweegactiviteiten in andere wijken van Vlaardingen.