Seniorenwelzijn

Nieuwe bestuurder voor Stoed en Seniorenwelzijn

Per 1 september 2023 is Mira van Bentveld de nieuwe interim bestuurder van de netwerkorganisatie Stichting Onder Een Dak bestaande uit Stoed en Seniorenwelzijn. Zij volgt hiermee Lisette van den Heuvel op.

Mira van Bentveld heeft ruime ervaring in het leiden van organisaties in (maatschappelijke) transities, is thuis in onze sector en kent onze regio. Haar laatste functie was die van kwartiermaker bij Stichting Social Buddy. 

In haar werkzaamheden combineert zij haar juridische opleiding met haar opleiding bedrijfskunde waarbij zij de mens centraal stelt. Balans en menselijke maat zijn de kernwaarden die zij samen met een onontbeerlijke dosis relativeringsvermogen en humor weet te combineren.

Van Bentveld kijkt ernaar uit om bij Stichting Onder Een Dak aan de slag te gaan: “Iedereen communiceert…niet iedereen connect. Ik leg graag de juiste connecties op de juiste plaatsen.” Ze spreekt niet alleen “de taal van de regio” maar beschikt ook over een relevant netwerk in het gebied waarin Stoed en Seniorenwelzijn actief zijn.

Mieke Moor, voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Onder Een Dak, is verheugd over de komst van Van Bentveld: “Onze organisatie staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Van Bentveld is de verbinder met strategisch inzicht die we hiervoor zochten. Een inhoudelijk gedreven ondernemer die onze medewerkers op alle niveaus zal weten te enthousiasmeren en te inspireren. Iemand met de ervaring en de gedrevenheid om onze organisatie verder te ontwikkelen richting strategische samenwerkingen. We verwachten dat zij het elan van onze organisatie verder zal versterken, ook in de samenwerking met onze partners.