Seniorenwelzijn

Nieuwe bestuurder Stichting Onder Een Dak

Lisette van den Heuvel wordt per medio augustus 2020 de nieuwe bestuurder van Stichting Onder Een Dak. Zij volgt hiermee Robert van der Krogt op, die de organisatie na 8 jaar verlaat.

Lisette van den Heuvel heeft ruime ervaring in zorg en welzijn. Op dit moment is ze directeur bij Stichting Transmurale Zorg Den Haag e.o. Eerder was ze directeur/bestuurder bij Stichting Buddy Netwerk en werkte zij onder andere bij Stichting Mooi.

Van den Heuvel kijkt ernaar uit om bij Stichting Onder Een Dak aan de slag te gaan: “Ik zie een ambitieuze organisatie die op veel vlakken in beweging is. Er liggen mooie kansen om verder te bouwen aan de ingezette verbinding: op het gebied van zorg en welzijn, in de wijken, met andere organisaties, met beleidsmakers. Samenredzaamheid: daar wil ik graag aan bijdragen!”

Mieke Moor, voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Onder Een Dak, is zeer verheugd over de komst van Van den Heuvel: “Zij is de verbinder die we zochten. Iemand met ervaring die gedreven is om onze organisatie verder te ontwikkelen vanuit de ingezette koers. We verwachten dat haar ondernemendheid aanstekelijk zal werken en dat haar enthousiasme voor onze maatschappelijke opdracht mensen en partijen bij elkaar zal brengen.”

Seniorenwelzijn is sinds 2018 onderdeel van Stichting Onder Een Dak.