Seniorenwelzijn

Maak kennis met Vitamine G

Op donderdag 1 september 2022 gaat Vitamine G officieel van start in Schiedam. Vitamine G (met de G van Geest) is een plek voor mensen met milde psychisch-sociale klachten, zoals stress, piekeren, gevoelens van rouw of eenzaamheid. Door vroegtijdig hulp te zoeken, kan verergering van die klachten worden voorkomen. In OC De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818 is er nu een inloopvoorziening waar Schiedammers terechtkunnen voor activiteiten, trainingen, advies en contact met lotgenoten. Zij krijgen daar handvatten om beter met hun situatie om te gaan en aan hun mentale gezondheid te werken. 

Wie nieuwsgierig is naar Vitamine G is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tijdens de feestelijke opening op 1 september aanstaande. Wethouder Petra Zwang zal om 10.30 uur de openingshandeling verrichten, waarna er tot 15.00 uur diverse activiteiten op het programma staan, zoals workshops, leerzame spelletjes en speeddates met het team van Vitamine G. Uiteraard verzorgen wij taart, hapjes en drankjes en is er een heerlijk lunchbuffet. 

Hebt u vragen over Vitamine G? Mail naar vitamine-g@stoed.nl of bel naar 010 470 55 00.

Vitamine G is een initiatief van Stoed en Seniorenwelzijn, in samenwerking met de Herstelacademie (Doel Delfland) en wordt ondersteund door de gemeente Schiedam en onze samenwerkingspartners.