Seniorenwelzijn

Komt u lekker bewegen in onze beweegtuin?

Denkt u erover om meer te gaan bewegen, maar ziet u de sportschool niet zitten? Dan is de beweegtuin bij De Vloot wellicht iets voor u!

Onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut van Fysiotherapie B & B Healthcare kunt u op een veilige manier in beweging komen in de beweegtuin van de Vloot. Gezamenlijk lekker in de buitenlucht in beweging zijn is goed voor lichaam en geest. Door actief te blijven bewegen, kunt u het risico op een val verkleinen.  Beweging zorgt ook voor een betere bloeddruk, gezonder gewicht, een betere nachtrust en minder kans op depressie en angstgevoelens. Kortom, regelmatig bewegen draagt bij aan positieve gezondheid.

Vooral in de zomer is de beweegtuin de ideale manier om in beweging te komen. Het is dan meestal lekker weer, maar mocht het eventjes gaan regenen, dan is er een overkapping. Bij slecht weer gaan we uiteraard naar binnen.

Wat gaan we doen?

Iedereen van 55 jaar en ouder kan meedoen, ook mensen met lichamelijke klachten. Iedere maandagmiddag van 14.00-15.00 uur geeft de fysio een gevarieerde training in de beweegtuin aan de achterzijde van De Vloot. We doen nuttige oefeningen voor balans, spierkracht en coördinatieKom gezellig langs voor een gratis proefles! We verzamelen bij het ontmoetingscentrum van Seniorenwelzijn (De Vloot 66) in Maassluis.  

Aanmelden kan bij vitaliteitscoach Marielle van Santen via 06 50 25 83 70 of vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl