Seniorenwelzijn

Kom gezellig bij de visiteclub!

Herkent u dat? Dat u door het vele thuis zijn in verband met corona wat moeite heeft om, nu het weer mag, iets leuks buiten de deur te gaan doen? En dat dit extra lastig is omdat u weinig mensen om u heen heeft? Misschien is de visiteclub van Seniorenwelzijn dan iets voor u!

Bij de visiteclub komt u wekelijks met een vaste, kleine groep senioren samen. Samen doet u leuke en interessante activiteiten en bespreekt u alledaagse zaken die u bezig houden. Tussen de middag eet u samen.

De visiteclub is een moment van samen zijn met gelijkgestemden, zingeving en een fijne invulling van de dag. Doordat u hier iedere week dezelfde mensen ontmoet en de groep klein is, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en ontstaat er een vertrouwde en gemoedelijke sfeer.

De visiteclub wordt elke donderdag van 10.00 tot 14.00 uur gehouden in Buurtcentrum De Hooftzaak, P.C. Hooflaan 11a in Maassluis.

Bent u moeilijk ter been, dan kunt u gebracht en gehaald worden door de bus van Seniorenwelzijn.

Wilt u zich aanmelden? Of wilt u eerst meer weten over de visiteclub, het vervoer of andere zaken? Neem dan contact op met welzijnsadviseur Lotte Haagsma. Zij is bereikbaar op 06 33 31 94 94 en per mail lhaagsma@seniorenwelzijn.nl