Seniorenwelzijn

Inloopbijeenkomsten Digitale wereld bij Hof in Zuid

Dankzij internet kunt u gemakkelijk communiceren met anderen, zoals familie en vrienden, maar ook met allerlei instanties. Het is ook een aantrekkelijke bron voor bijvoorbeeld ontspanning, informatie zoeken, aankopen doen en het regelen van bankzaken. 

Wilt u meer weten over de digitale wereld en leren hoe u nuttig, veilig en aangenaam  kunt internetten? Vanaf 11 juli 2022 worden bij Hof in Zuid inloopbijeenkomsten georganiseerd over de Digitale wereld. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u informatie krijgen of vragen stellen over uw laptop, computer, telefoon, tablet, internet, beeldbellen, e-mail, appen of iets anders met betrekking tot de digitale wereld. Kom gewoon een keer langs bij een inloopbijeenkomst!

De bijeenkomsten vinden vanaf 11 juli plaats op iedere 2e en 4e maandag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur bij Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68D. U bent u van harte welkom!

Op de bijeenkomsten helpt een vrijwilliger u bij vragen over het gebruik van programma's/apps op computer, tablet of mobiele telefoon. Iedereen is welkom, ook degenen die nog geen ervaring hebben met het gebruik van de Digitale wereld/internet.

Ook bij De Bibliotheek Schiedam zijn er diverse mogelijkheden om veel te leren over nuttig en aangenaam gebruik van de Digitale wereld/internet. Kijk voor het aanbod op: Cursussen (debibliotheekschiedam.nl)

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan behoort een huisbezoek tot de mogelijkheden!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Natalie Wassink:  06 57 31 43 80.