Seniorenwelzijn

Groepsactiviteiten grotendeels stopgezet

In verband met de overheidsmaatregelen rond het coronavirus hebben wij moeten besluiten de meeste van onze groepsactiviteiten in onze ontmoetingscentra en op onze externe locaties per direct stop te zetten. De 1,5 meter maatregel kunnen wij hierbij niet voldoende garanderen. Activiteiten op indicatie - de Visiteclubs in OC De Vloot en OC De Bijenkorf, de Eettafels en het programma Samenfitzaamheid - gaan wel door.

Inloop blijft mogelijk, tijden aangepast

De ontmoetingscentra, met uitzondering van Oud Sluys, blijven wel open voor inloop. Bezoekers  zijn tussen 10.00 en 14.00 uur welkom voor een kopje koffie en een praatje. Er is een ouderenwerker in het centrum  aanwezig voor eventuele vragen.

Exerne locaties

De meeste groepsactiviteiten op externe locaties, zoals bij wijkvereniging Indische Buurt, yoga Kerkcentrum Holy en yoga Buurtkamer VOP zijn stop gezet.

De koffie inloop van Buurtpunt Groot Ambacht zal wel doorgaan.

Maatregelen

Uiteraard handhaven wij bij de activiteiten die wel doorgaan alle geldende voorzorgs- en hygiënemaatregelen.  Meer informatie over de maatregelen leest u op de webpagina van het ontmoetingscentrum in uw stad.

Dit is een ingrijpende maatregel, die nodig is om ieders welzijn zo goed mogelijk te waarborgen. Wij vragen ieders begrip voor deze situatie.