Seniorenwelzijn

Doe mee tijdens de nationale beweegweek in Maassluis

Het is bijna zover! Van 8 t/m 12 mei vieren we de nationale beweegweek. Deze week kunt u bij Seniorenwelzijn in Ontmoetingscentra De Vloot en Oud Sluys terecht voor een aantal gratis beweegactiviteiten. Iedere dag staat een andere vorm van bewegen centraal. Beweeg onder de lentezon in onze beweegtuin, maak uw spieren soepel tijdens de gym, gooi de voetjes van de vloer tijdens het line dansen of maak uw armspieren los bij het sjoelen of het koersballen. 

“Voldoende bewegen draagt bij aan een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Veel mensen weten dat wel, maar bewegen toch onvoldoende. Zeker als mensen ouder worden is het belangrijk om genoeg te blijven bewegen. Met de gratis activiteiten tijdens de nationale beweegweek willen we de drempel om voldoende te bewegen, verlagen. Ook als mensen interesse hebben in een andere beweegactiviteit of sport, maar misschien nog niet weten wat ze willen doen, kunnen ze bij ons terecht. We helpen hen graag met advies, kennis van het beweegaanbod in Maassluis en contacten uit ons netwerk”, aldus Mariëlle van Santen, Vitaliteitscoach bij Seniorenwelzijn.

Wat, waar en wanneer

Dag Activiteit  Locatie Tijd
Maandag 8 mei Beweegtuin Ontmoetingscentrum  De Vloot, De Vloot 66. 13.30 – 14.30 uur
Dinsdag 9 mei Line dance Ontmoetingscentrum  De Vloot, De Vloot 66. 14.00 – 15.00 uur
Woensdag 10 mei Sjoelen Ontmoetingscentrum  De Vloot, De Vloot 66. 09.45 – 11.45 uur
Donderdag 11 mei Gym

Ontmoetingscentrum Oud Sluys,                        G.A. Brederolaan 37

(Ingang via zijstraat Rhijnvis Feithstraat)

10.00 – 11.00 uur
Vrijdag 12 mei Koersbal Ontmoetingscentrum  De Vloot, De Vloot 66.  09.45 – 11.45 uur

U kunt zo bij deze activiteiten binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Vragen
Heeft u vragen over de nationale beweegweek? Bel Mariëlle van Santen, vitaliteitscoach, op 06 50 25 83 70 of mail naar vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl.