Seniorenwelzijn

Doe mee met Lokaal Misverstand

Herkent u dat? Dat u dingen vergeet. Of heeft u misschien een diagnose beginnende dementie? En vindt u het daardoor lastig om aan bestaande activiteiten mee te doen?

Seniorenwelzijn organiseert 1 keer per 2 weken een activiteit voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie. Een leuke activiteit waar gelijkgestemden een leuke dag beleven op basis van hun interesses. Behalve een gezamenlijk koffiemoment en tussen de middag samen eten, wordt er ook altijd nog iets anders gedaan. Een creatieve activiteit, samen koken, een beweegactiviteit of bijvoorbeeld een uitstapje. Zo is er al eens een bezoek gebracht aan de SS Rotterdam, musea en de dierentuin. Maar ook een Djembéworkshop, geheugentraining en een frisse wandeling hebben al op de agenda gestaan. 

“Wij vinden het belangrijk dat mensen met geheugenproblemen en/of dementie mee kunnen blijven doen en plezier beleven. Dat zij zichzelf kunnen zijn, sociale contacten en een zinvolle daginvulling hebben en dat hun interesses en talenten worden gestimuleerd. Met Lokaal misverstand dragen we hieraan bij”, aldus Mariëlle van Santen, Vitaliteitscoach bij Seniorenwelzijn.

Dag, tijd & locatie
Deelnemers aan Lokaal misverstand komen op maandag in de oneven weken van 11.00 tot 15.00 uur bij elkaar in Buurtpunt Groot Ambacht. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is wel nodig.

Informatie & aanmelden
Wilt u meer weten over Lokaal misverstand of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Mariëlle van Santen op 06 – 50 25 83 70 of via mvansanten@seniorenwelzijn.nl