Seniorenwelzijn

Gratis beweegactiviteiten in Schiedam

Is uw conditie niet zo goed en wilt u zich graag wat fitter voelen? In de maand oktober starten we in Schiedam met twee nieuwe activiteiten om u mentaal en fysiek vitaler te maken!

In het beweegprogramma ‘Samenfitzaamheid’ gaan we in 10 weken  uw fysieke én mentale gezondheid verbeteren. We wisselen beweegactiviteiten af met voorlichting over thema’s als vitaliteit, gezonde levensstijl en veiligheid in huis. Hierbij zijn verschillende specialisten betrokken.

Samenfitzaamheid begint op donderdag 14 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. U kunt hier gratis aan meedoen.

Bekijk de flyer Samenfitzaamheid 

Houdt u meer van bewegen op muziek? Vanaf vrijdag 29 oktober 2021 kunt u 6 weken lang meedoen aan de workshop Bewegen op muziek. Een docent van Ballet- en dansstudio Schiedam Vlaardingen leert u op een leuke manier om lekker te bewegen. De lessen zijn van 09.00 tot 10.00 uur. Zo begint u vitaal aan de vrijdag! 

Ook deze workshop mogen wij u gratis aanbieden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus meld u snel aan!

Bekijk de flyer Bewegen op muziek 

Bewegen op muziek  en Samenfitzaamheid worden gehouden in Ontmoetingscentrum. Wilt u meedoen? Meld u dan snel aan bij Marielle van Santen via 06 50 25 83 70 of 010 470 55 00, of mail naar vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl. Als u mailt, vermeld dan uw telefoonnummer, dan kan Marielle u persoonlijk bellen.