Hulp bij thuisadministratie voor senioren

Een la of kast vol met een wirwar van papieren? Regelmatig papieren nodig die u maar niet terug kunt vinden en geen overzicht in uw thuisadministratie of staat u er plots alleen voor? Herkenbare problemen voor veel senioren.

Seniorenwelzijn helpt u (in Schiedam en Vlaardingen) graag om een effectieve en overzichtelijke thuisadministratie op te zetten en te houden! Zo voorkomt u dat u te laat bent met het opzeggen van dat abonnement of rekeningen te laat betaalt waardoor er extra kosten in rekening worden gebracht. Uiteindelijk kunt u met een thuisadministratie die op orde is nog geld besparen ook!

Na een intake met een medewerker van Seniorenwelzijn gaat u aan de slag. Met de hulp van een vrijwilliger krijgt u nét even dat extra zetje om toch die stapels papier te lijf te gaan!

Meldt u aan via het algemene telefoonnummer van Seniorenwelzijn 010 248 68 88 of via thuisadministratieschiedam@seniorenwelzijn.nl voor de senioren uit Schiedam of thuisadministratievlaardingen@seniorenwelzijn.nl voor de senioren uit Vlaardingen.

En ook als u zich wellicht als deskundige vrijwilliger voor dit project wilt aanmelden bij Seniorenwelzijn,  dan kunt u dat eveneens via bovenstaande gegevens doen. U bent van harte welkom!

Mocht u in Maassluis wonen, dan kunt u zich wenden tot stg. Humanitas en stichting Boom via:
https://www.humanitas.nl/afdeling/vereniging-nieuwe-waterweg-noord/activiteiten/thuisadministratie-schiedam/

http://www.stichtingboommaassluis.nl/over-stichting-boom-maassluis/