Seniorenwelzijn

Welkom, wat leuk dat u er bent

Een vriendelijk welkom, een gezellig praatje en onze gasten voorzien van een drankje. Dat is waar onze gastvrouwen en gastheren om bekend staan. Dit gezellige team dat het hart van ontmoetingscentrum De Bijenkorf vormt, heeft een plekje voor u vrij. 

U kunt hier als vrijwilliger bij zijn
Als gastvrouw / gastheer in ontmoetingscentrum De Bijenkorf bent u samen met een medevrijwilliger het aanspreekpunt van onze bezoekers. U biedt hen een luisterend oor, u maakt een praatje met hen en u voorziet hen van een drankje bij het buffet. Daarnaast zorgt u ervoor dat koelkast gevuld is en neemt u incidenteel de telefoon aan. 

Dagen en tijden 
•    Woensdagochtend van 09.00 tot 12.30 uur

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U bent minimaal 18 jaar en u doet graag gezellig en zelfstandig vrijwilligerswerk. U weet van aanpakken en u vindt het ook fijn om samen te werken. Om uw taken goed te kunnen uitvoeren, bent u bereid om het certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) te behalen. 

Wat wij bieden
U kunt bij ons vrijwilligerswerk doen in een gezellige omgeving en u ontvangt gratis consumpties tijdens uw dienst, een gratis VOG en we vergoeden uw deelname aan de cursus Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA). 

Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via onze gratis bijeenkomsten & workshops.  Tevens heeft Seniorenwelzijn een attentiebeleid voor bijzondere momenten.

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Marjolein van Dooren, Ouderenwerker. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 57 31 44 68 of per e-mail op mvandooren@seniorenwelzijn.nl.