Seniorenwelzijn verhuist

De wereld van welzijn en geluk is volop in beweging. Die beweging brengt allerlei veranderingen met zich mee. Zo ook bij Seniorenwelzijn

Verhuizen - BHG
Na 16 jaar BHG-laan verhuist Seniorenwelzijn. Het bekende en beruchte kanoor aan de BHG-laan gaat dicht.
Het kantoor zit per 1 januari 2014 op het volgende adres:Voorberghlaan 35, 3123 AX Schiedam op de vierde verdieping.

Vanaf 27 december tot 2 januari zijn wij moeilijk bereikbaar.

Verhuizen – Zuid
De activiteiten van Zuid worden tijdelijk verplaatst naar de Leliestraat 10, alwaar u hartelijk welkom bent vanaf 2 december 2013.
De bezoekers en vrijwilligers uit Ontmoetingscentrum Zuid, de Dwarsstraat, gaan ook verhuizen. Per 1 december a.s. verlaat Seniorenwelzijn deze locatie. We gaan naar de Hof in Zuid, het centrum dat prachtig verbouwd gaat worden naast ons oude verblijf aan de Oude Maasstraat. De verbouwing is naar verwachting gereed op 1 april a.s.

Sluiting - West
Helaas gaat het ontmoetingscentrum West in Vlaardingen haar deuren sluiten. Gelukkig hebben de vrijwilligers er voor kunnen zorgen dat vele activiteiten toch doorgang vinden op de andere locaties. Voor het overzicht met de nieuwe activiteiten kunt u kijken op de pagina van Ontmoetingscentrum West.

Woudhoek wordt wijkcentrum de Brug
Seniorenwelzijn trekt zich terug in ontmoetingscentrum Woudhoek. Vrijwilligers nemen het ontmoetingscentrum over vanaf 1 janauri kunt u op het vertrouwde adres terrecht bij Wijkcentrum de Brug. 

Geschreven op 19-12-2013