Foto’s Start Week Tegen Eenzaamheid

Woensdag 26 september ging in Maassluis de week tegen eenzaamheid van start met een brunch in De Hooftzaak. De mooie nieuwe locatie van Stichting Onder Een Dak (STOED). Wethouder Kromdijk was uitgenodigd om de week tegen eenzaamheid te openen. In zijn openingswoord wenste Wethouder Kromdijk alle aanwezige een fijne week toe waarin hij hoopte dat mensen op deze manier met elkaar in contact zouden komen. Zichtbaar verrast door de mooie locatie genoten de aanwezige van de goed verzorgde brunch.

 

In Maassluis zijn er in deze week tegen eenzaamheid 10 eettafels georganiseerd (iedere dag 1). De tafels zijn bedoeld voor mensen die een keer niet alleen willen eten.  De meeste eettafels hebben het maximaal aantal deelnemers inmiddels bereikt. Voor  een aantal ‘tafels’ kunt u zich echter nog opgeven. Hierbij horen een lunch op 2 oktober in OBS de Westhoek aan de  J van Schoutenlaan en een brunchconcert, met harpiste, op 30 oktober in DrieMaasHave, stadsmolen 101. Ook kunt u nog aanschuiven bij een door vluchtelingenwerk verzorgde  lunch op 3 oktober in de Hooftzaak, PC Hooftlaan 11A.  De week tegen eenzaamheid wordt  op vrijdag 5 oktober om 15.00 uur feestelijk afgesloten met een hapje en een (alcoholvrij) drankje. Locatie:  De hooftzaak, Pc Hooftlaan 11a. Voor zowel de eettafels als de afsluiting geldt dat u zich van tevoren moet inschrijven. Inschrijven en informatie bij Maasdeltagroep Maassluis, tel.: 010 – 593 04 30.

Deze maaltijden zijn mogelijk gemaakt door Gemeente Maassluis, Seniorenwelzijn, Maasdeltagroep Maassluis, Servicepunt VraagRaak, C1000 Westerbos, Stichting Onder Een Dak, Argos Zorggroep, Openbare basisschool De Westhoek, VluchtelingenWerk Maassluis en vele vrijwilligers

Klik hier voor de foto's

Geschreven op 18-10-2012