Seniorenwelzijn home   Contact

Seniorenwelzijn Maassluis

Beweegagenda

Bewegen is belangrijk voor uw lichaam en uw geest! Door dagelijks een half uurtje te bewegen, blijft u fit en vitaal. Daarom organiseren wij veel activiteiten rond bewegen en vitaliteit. Dit zijn eenvoudige oefeningen, aangepast aan wat u kunt en wilt doen. Plezier in bewegen staat altijd voorop! 

“Even je hoofd leeg maken en ontspannen, en de lerares houdt er echt rekening mee 
dat wij allemaal onze gebreken hebben” (deelneemster Yoga)

De beweegactiviteiten in onze ontmoetingscentra gaan weer van start. Bent u benieuwd wat er te doen is? Bekijk dan het activiteitenoverzicht.

Daarnaast organiseren wij beweegactiviteiten op andere locaties in Maassluis:

Stap je fit
Seniorenwelzijn organiseert regelmatig een 10 weekse wandelcursus. Samen elke week wandelen is niet alleen gezellig, maar ook goed voor de gezondheid. Wandelen is een goede manier om te bewegen. Als u wilt, kunt u gebruik maken van een stappenteller (deze is in de prijs inbegrepen). Hiermee kunt u bijhouden hoeveel stappen u loopt in 10 weken. De cursus wordt gegeven door vitaliteiscoach Marielle van Santen. Zodra een nieuwe datum van deze cursus bekend is, zal deze hier worden vermeld.

“Ik heb altijd gesport, maar je wordt toch stram hè als je zo oud wordt. 
Maar ik blijf bewegen, want dat houdt me fit.”  

Aanmelden of vragen:
Bel of mail naar Mariëlle van Santen, vitaliteitscoach, vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl of 06-50.25.83.70.

Vitaliteitscoach
Onze vitaliteitscoach Mariëlle van Santen organiseert samen met andere collega's beweegactiviteiten  in onze ontmoetingscentra en op locaties in verschillende wijken.

Indien u vragen heeft over beweegactiviteiten in het ontmoetingscentrum, kunt u contact opnemen met de ouderenwerker.

Heeft u vragen over beweegactiviteiten in de wijk of u wilt samen met Seniorenwelzijn beweegactiviteiten in uw / een wijk organiseren? Neem dan contact op met Mariëlle op telefoonnummer 06-50.25.83.70 of per mail via vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl