Seniorenwelzijn

Vrijwilliger visiteclub De Bijenkorf

Het is maandag: tijd voor de visiteclub. Een kopje koffie drinken, iets creatiefs of een spelletje doen, een leuk gesprek voeren over vroeger en samen eten. Dit is de dag in de week waar deze groep kwetsbare senioren naar uitkijkt. Als vrijwilliger bij deze activiteit maakt u samen met een medevrijwilliger een programma en begeleidt, motiveert en stimuleert u samen de deelnemers. U zorgt voor persoonlijke aandacht en een goede sfeer. U draagt eraan bij dat senioren weer in contact komen met anderen.

Voordat de visiteclub start, zorgt u er samen met een medevrijwilliger voor dat de benodigde spullen klaar staan. Met persoonlijke aandacht begeleidt, stimuleert en motiveert u de (+/- 10 ) deelnemers bij het door u opgestelde programma voor vandaag. Gezamenlijk nuttigt u een eenvoudige lunch.

Dagen, tijden en locatie
Als vrijwilliger voor de visiteclub bent u op maandag van 9.30 – 13.30 uur in Ontmoetingscentrum de Bijenkorf aanwezig. Bij voorkeur bent u wekelijks of 1 maal per 2 weken beschikbaar.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U bent energiek en creatief. U heeft nieuwe ideeën waar u de deelnemers en medevrijwilligers met respect en geduld in mee neemt. Daarnaast werkt u met plezier samen.

Wat wij bieden
U krijgt ruimte voor uw eigen ideeën en u ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid (verjaardag, dag van de vrijwilliger etc.).

Studeer jij HBO Social Work? Dan biedt deze vacature jou veel mogelijkheden om te leren en relevante ervaring op te doen. We nodigen je dan ook zeker uit om te reageren!

Meer informatie en / of aanmelden
Wilt u meer informatie over deze vacature of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Marjolein van Dooren, Ouderenwerker, op telefoonnummer 06-57 31 44 68  of per e-mail op mvandooren@seniorenwelzijn.nl