Seniorenwelzijn

Groepsbegeleider die van spelletjes en goede gesprekken houdt

Het is woensdag: tijd voor de visiteclub. Een praatje maken, een spelletje doen of een interessant onderwerp bespreken. Dit is de middag in de week waar deze groep kwetsbare zelfstandig wonende senioren met een visuele beperking naar uitkijkt. Met de visiteclub zorgen we er bij Seniorenwelzijn voor dat senioren weer andere mensen ontmoeten.

U kunt hier als vrijwilliger bij zijn
Met persoonlijke aandacht begeleidt en motiveert u samen met een medevrijwilliger de 7 deelnemers bij het programma van vanmiddag. U creëert een gezellige en fijne sfeer. Dankzij uw begeleiding hebben de senioren een leuke middag waar zij zo zelfstandig mogelijk kunnen zijn, maar waar, indien nodig, hulp aanwezig is.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U bent geduldig en enthousiast, u houdt van spelletjes en u vindt het leuk om anderen te begeleiden. U laat de deelnemers in hun waarde door hen zelfstandig te laten zijn wanneer dit kan en hen te ondersteunen wanneer dit nodig is.

Wat wij bieden
U krijgt ruimte voor uw eigen ideeën en u ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid (verjaardag, dag van de vrijwilliger etc.).

Studeer je HBO Social Work? Dan biedt deze vacature jou veel mogelijkheden om als vrijwilliger relevante ervaring op te doen.

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Tiny Groeneweg, Ouderenwerker, op telefoonnummer 06 57 31 42 74 of per mail op tgroeneweg@seniorenwelzijn.nl.