Seniorenwelzijn

Mmm, die soep ruikt lekker! Lust u ook een kommetje?

De tafel is gedekt en de senioren nemen plaats voor een uitgebreide maaltijd. Vandaag beginnen we met een heerlijke soep, daarna een vertrouwd hoofdgerecht, gevolgd door een ouderwets toetje. De senioren smullen. Als vrijwilliger draagt u hieraan bij door vooraf de tafels te dekken, de senioren vriendelijk te ontvangen, de borden op te scheppen en een fijne sfeer te creëren. Na afloop zorgt u ervoor dat de ruimte weer netjes wordt opgeruimd. De vaatwasser neemt het afwaswerk graag van u over. Mede door uw inzet is deze maaltijd een moment waar de senioren naar uitkijken.

Dagen, tijden en locatie
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor dinsdag, woensdag en/ of donderdag van 11.30 tot 13.00 uur in Ontmoetingscentrum De Vloot. 

Wat wij vragen
Wij vragen van u een vriendelijke en zelfstandige houding. U vindt het leuk om het de senioren naar hun zin te maken. U kunt goed samenwerken en u bent bereid om het certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) te behalen.

Wat wij bieden
Wij bieden o.a. gratis consumpties tijdens uw dienst, een gratis VOG, gratis deelname aan de cursus Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA), goede begeleiding en overleg, ontwikkelmogelijkheden via gratis themabijeenkomsten & informatiebijeenkomsten en attenties via ons attentiebeleid.

Meer informatie en / of aanmelden
Voor meer informatie over de vacature of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Tiny Groeneweg, Ouderenwerker, op telefoonnummer 06 57 31 42 74 of per mail op tgroeneweg@seniorenwelzijn.nl.