Seniorenwelzijn

Administratief ondersteuner Wijkpeil

Meten is weten en daarom vragen we door middel van een papieren of digitale vragenlijst (en buiten coronatijd middels een huisbezoek) hoe het met de thuiswonende senior gaat. Om daar een goed beeld van te krijgen werken onze vrijwilligers met een vragenlijst waar de thema’s gezondheid, welzijn, veiligheid, mobiliteit en sociaal netwerk in verwerkt zijn. Op die manier signaleren we waar behoefte aan is en of het huidige aanbod nog aansluit bij de vraag.

Wat u gaat doen
U ondersteunt bij het voorbereiden van de verzending van de vragenlijsten en u verwerkt de ingevulde vragenlijsten die wij retour ontvangen. Daarnaast notuleert u bij de overleggen met de overige Wijkpeilvrijwilligers.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor u?
U heeft affiniteit met senioren en u heeft er plezier in om zelfstandig licht administratieve taken uit te voeren. Daarnaast heeft u basiskennis van het werken met de computer en vindt u het waarborgen van privacy belangrijk. U draagt graag bij aan het verbeteren van het welzijn van Schiedamse senioren.

Wat wij bieden
U krijgt de mogelijkheid om het vrijwilligerswerk flexibel in te delen en (werk)ervaring op te doen. U ontvangt hiervoor een gratis VOG en goede begeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van ontwikkelingsmogelijkheden via gratis bijeenkomsten & workshops en ontvangt u attenties via ons attentiebeleid (verjaardag, dag van de vrijwilliger etc).

Meer informatie en / of aanmelden
Wilt u meer informatie over deze vacature of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Natalie Wassink, Ambulant Ouderenwerker, op telefoonnummer 06 - 57 31 43 80 of per e-mail op nwassink@seniorenwelzijn.nl.