wandelvoetbal bij SVV Schiedam, voorlichtingsbijeenkomst 23 juli 10.30 u 5 Molens!

Voetbal voor 65 plussers

Sta niet langer langs de lijn, maar op het veld.

In navolging van verschillende profclubs gaat S.V.V. in samenwerking met Seniorenwelzijn starten met wandelvoetbal voor senioren. De trainingen worden afgestemd op de conditie van de deelnemers. Alle deelnemers die zich aanmelden krijgen een intakegesprek en een Omegawave-test. Deze test controleert de conditie van de deelnemer en geeft aan of er stress of spanning in het lichaam aanwezig is.  Daarnaast wordt er een hartfilmpje gemaakt.  Tijdens de trainingen wordt de gezondheid van de spelers in de gaten gehouden, zodat er met plezier en verantwoord wordt bewogen. Bij het spelen van een wedstrijd worden het veld en spelregels aangepast.

 

Waar en Wanneer

Elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur bij voetbalvereniging S.V.V.

Het seizoen loopt van september t/m november en van februari t/m juni 2016. Start 3 september 2015.

Kosten: € 15,00 per maand

 

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 23 juli om 10.30 uur in ontmoetingscentrum de 5 molens, Nieuwe Damlaan 818.

 

Wilt u meer weten maar kunt u niet naar de voorlichtingsbijeenkomst komen geef u dan op als belangstellende bij Seniorenwelzijn, tel.: 010 – 248 68 88. U wordt dan verder geïnformeerd. U kunt ook een mail sturen naar info@seniorenwelzijn.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven op 20-07-2015