99 jaar en nog volop in beweging.

99 jaar en nog volop in beweging!

 

Van alle kanten wordt tegenwoordig gepromoot dat regelmatig bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid en vitaliteit. En misschien juist als je al op leeftijd bent. Sommige mensen zijn daarbij een inspirerend voorbeeld.

Zo is mevrouw Maliepaard al jaren een trouwe deelneemster aan de gymnastiekgroep van Seniorenwelzijn in de Wouthof. Bijzonder detail: zij laat zich daarbij niet weerhouden door haar hoge leeftijd…zij is zondag nl. 99 jaar geworden. Reden voor Seniorenwelzijn, om haar op woensdag 29 april hiermee hartelijk te feliciteren en haar - na afloop van de gymles - in het zonnetje te zetten.

 

Mevrouw Maliepaard mag zich verheugen in een goede gezondheid, woont nog zelfstandig en is ook op andere manieren nog volop in beweging. Ze doet zelf haar boodschappen.

Seniorenwelzijn hoopt haar nog lang bij de groep te houden, en haar 100ste verjaardag met de gymgroep te kunnen vieren.

 

Wilt u ook in beweging komen? Informeer dan via 010-2486888 naar de beweegactiviteiten bij Seniorenwelzijn. Behalve voor gymnastiek op verschillende locaties kunt u zich ook opgeven voor linedansen, stijldansen, volksdansen, tai chi en een fietsclub.

Geschreven op 30-04-2015