Granny’s Finest

Houdt u van breien, haken of borduren? Doe gezellig mee!
Argos Zorggroep en Granny’s Finest nodigen u uit om te komen handwerken… Iedereen is welkom!

Handwerkclubs
Handwerken mag weer! Sterker nog, handwerken is hip, hipper dan ooit! Bent u een liefhebber van breien, haken of borduren? Dan nodigen Argos Zorggroep en Granny’s Finest u van harte uit om deel te nemen aan een van de handwerkclubs onze locaties. Tijdens deze gezellige middagen verzorgen wij de materialen en een kopje koffie of thee. Is het lang geleden dat u de breipennen hebt opgepakt? Geen probleem, dan beginnen we met een eenvoudig ontwerp. Daarnaast helpen de andere aanwezigen u graag! Handwerken is net als fietsen, je verleert het nooit.

Meedoen?
Deelname aan een handwerkclub kost u niets. Patronen, wol en garens liggen voor u klaar. Uiteraard geniet u tijdens het handwerken van een lekker kopje koffie of thee. En uw inspanningen worden beloond met een gezellig uitstapje! U kunt zich aanmelden bij de receptie van de locatie waar de handwerkclub van uw keuze plaatsvindt. Kom gerust eens langs en maak vrijblijvend kennis met Granny’s Finest en de deelnemers.
    
Zorgcentrum François HaverSchmidt      
Willem de Zwijgerlaan 35, Schiedam
Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur

Zorgcentrum Soenda     
Soendalaan 2, Vlaardingen
Op 11 februari a.s. feestelijke aftrap, daarna elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur     

Geriatrisch centrum DrieMaasStede     
Voorberghlaan 35 in Schiedam
Op 12 februari a.s. feestelijke aftrap, daarna elke woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur    

Meer informatie
Voor algemene informatie belt u met Argos Services via 010 - 427 83 90 of stuurt u een e-mail naar  argosservices@argoszorggroep.nl. Ook als u vrijwilliger wilt worden bij één van de handwerkclubs van Granny’s Finest kunt u contact met ons opnemen.

Granny’s Finest
Granny’s Finest brengt met de hand gebreide kleding en accessoires op de markt. Deze worden volgens de laatste trends ontworpen door jonge ontwerpers en door u gemaakt. Hiermee wordt een brug geslagen tussen jong en oud en ontstaat een modieus eindresultaat gemaakt op ambachtelijke wijze. Voor meer informatie over Granny’s Finest kunt u terecht op www.grannysfinest.com. Hier kunt u ook de collectie bekijken.

Geschreven op 27-01-2014