Afscheid nemen, loslaten en verder gaan.

Op dinsdag 22 oktober a.s. organiseren Argos l’Entrée en Seniorenwelzijn de theatervoorstelling ‘Afscheid nemen, loslaten en verder gaan’. De voorstelling kan een grote steun zijn voor mensen die te maken hebben (gehad) met een groot verlies.

De acteurs Hans en Tamara geven een ontroerende blik op het afscheid nemen van een geliefde, familielid of iets dierbaars, bijvoorbeeld een baan of een lichaamsdeel. Met behulp van diverse verbindende liedjes, sketches, dansexpressies en gedichtjes maken zij duidelijk dat er na een verlies een toekomst is. De voorstelling kan een handvat zijn om na een afscheid ook weer de zonnige kant van het leven te kunnen zien.

Theatervoorstelling

De voorstelling start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur en vindt plaats in Zorgcentrum de Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen. Voor bewoners van de Meerpaal en hun familie zijn aan de voorstelling geen kosten verbonden. De entree voor externe bezoekers bedraagt € 5,00 inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren is gewenst via Argos Services, telefoonnummer 010 - 427 83 90 of bij de receptie van de locatie.

Argos l’Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Seniorenwelzijn.

Geschreven op 14-10-2013