Ontmoetingscentrum ‘t Vlootje wordt weer ontmoetingscentrum “De Vloot”

Ontmoetingscentrum ‘t Vlootje wordt weer ontmoetingscentrum “De Vloot”

Januari 2011 namen wij ons intrek in de tijdelijke portocabines bij de Vloot, omdat wij plaats moesten maken voor de bouw van het nieuwe zorgplein. Daar we van een groot ontmoetingscentrum gingen verhuizen naar een kleinere locatie, werd dit al snel omgedoopt tot ’t Vlootje. Maar het vooruitzicht was de bouw van een prachtig nieuw ontmoetingscentrum.

De eerste week van april zijn we begonnen aan de verhuizing, en na vier dagen van verhuisstress konden we op zondag 14 april de deuren weer openen.
En dat de mensen benieuwd waren naar het nieuwe ontmoetingscentrum, daar kwamen we snel genoeg achter. De deur was nog amper open en de bezoekers stroomden naar binnen om het centrum te bekijken. De open zondag trok ruim 100 bezoekers, die onder het genot van een kopje koffie of dranken en een hapje  het centrum kwamen bekijken. Ook werden er diverse spelletjes gedaan, zoals bridgen, klaverjassen, biljarten, etc.

De bezoekers waren zeer verrast over het mooie centrum, maar moeten ook wel weer wennen aan de nieuwe ruimtes. Alle activiteiten moeten weer een plekje krijgen in het nieuwe centrum, en er wordt druk bedacht hoe we de zalen zo efficiënt mogelijk in kunnen delen. Daar wij als eerste organisatie klaar zijn met de verhuizing, krijgen wij ook als eerste te maken met de eerste kinderziektes.
Gelukkig zijn de werklui om ons heen nog druk bezig, en kan e.e.a. snel weer opgelost worden.

Ik hoop dat iedere bezoeker weer snel zijn draai kan vinden in het nieuwe ontmoetingscentrum, en dat we nog heel lang mogen genieten van de mooie nieuwe Vloot. Want dat het een mooi centrum is geworden, dat kunnen we wel stellen.
Voor wie het nog niet gezien heeft, u bent van harte welkom in ons nieuwe ontmoetingscentrum. Tot ziens in de Vloot.

Manuela

Geschreven op 18-04-2013