Visteclub de Doorzettende Mollen zijn op zoek naar leden.

Hier een stukje over de Visteclub De Doorzettende Mollen (visueel gehandicapten ouderen)

Op het moment  zijn wij bezig met het maken van een groot mens-erger-je-niet- spel speciaal voor  visueel gehandicapten ouderen.
Onze visiteclub komt iedere eerste en derde woensdag van de maand bij elkaar van 14.00 uur tot 16.00 uur in OC de Vliet in Maassluis.
Iedere keer doen we een leuke  activiteit.  Zo hebben we o.a  zeepkettingen gemaakt, mozaïek tegels, paasstukjes , pitriet mandjes en nu zijn wij bezig met het maken van een groot mens-je-je-niet spel . Iedereen draagt bij in het maken van het spel  zoals op de foto’s te zien is. Als het straks klaar is, dan gaan wij het uiteraard met z’n allen spelen.

 

De leden van de visiteclub zijn erg enthousiast en kijken al uit naar een volgende keer. Zij willen allen graag een activiteit doen. Iets zelf maken, dat geeft hun  voldoening geeft en vaak hoor ik dan, dat ze nooit gedacht hadden dat nog te kunnen . Verder lezen  we ook de krant voor en  willen straks als het mooi weer is een high tea organiseren, kortom er is nog genoeg, dat in de planning ligt

Er is uiteraard altijd wel nog tijd voor een praatje en een lekkere kop koffie of thee.

 Wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Kent u iemand in uw omgeving, die slecht ziend is of blind en die graag toch nog onder de mensen is,kom vrijblijvend een keer langs bij ons in de Vliet op de eerste of derde woensdag van de maand. U bent van harte welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Het adres is  OC de Vliet, A. van Schendelstraat 25 te Maasluis

U kunt ook bellen naar  Angeline Krijnse Locker voor vrijblijvende informatie: 010-7854136 

Angeline Krijnse Locker (vrijwilliger)
Seniorenwelzijn Maassluis

visiteclub de Doorzettende Mollen ( visueel gehandicapten ouderen)

 

 

Geschreven op 10-04-2013