Terugblik Dag van de Senioren

DAG VAN DE SENIOREN

Het is maandag 1 oktober 2012 wanneer in alle vroegte de laatste hand wordt gelegd aan de inrichting van de zalen ter gelegenheid van de dag van de ouderen. In de week tegen de eenzaamheid. De tafeltjes zijn voorzien van een fleurig bloemetje. Het wordt een vol huis. De mogelijke activiteiten zijn te veel om op te noemen, toch maar even een greep: Tarotkaart lezen, werken met theezakjes, het maken van sieraden met koperdraad en kralen. Voorts mozaïeken, zeepjes maken, waxinelichtjes versieren en 3d kaarten. Bloemschikken en waskaarten mag ook niet worden vergeten en dan worden tegen een kleine vergoeding nog eigen gebakken koekjes aangeboden. Tjonge, vergeet ik nog de kapster en een heuse nagelstudio. Ook op breien en haken kan men zich uitleven.

Om 10.00 uur gaat de deur open en het loopt al ras vol. Achter de bar en in de keuken moet stevig worden aangepoot om iedereen van drankjes te voorzien en op tijd met de gratis lunch gereed te zijn.

Al snel heerst er een echte feestvreugde. In de activiteitenzaal is het een drukte van jewelste en er worden pareltjes van werkstukken gecreëerd.

Na de lunch wordt de muziek live verzorgd door Mark Lavender uit ‘s-Gravenhage. Hij presenteert een mix van oude en iets modernere nummers en op de dansvloer worden heel wat beentjes losgewerkt.

In de namiddag maakt iedereen kans op een leuke prijs in de loterij. Er zijn veel en vooral leuke prijzen te winnen.

Het is voor menigeen veel te snel 16.00 uur als Tiny Groeneweg de gasten en alle medewerkers op gepaste wijze bedankt voor hun aanwezigheid en tomeloze inzet.

 Klik hier voor de foto’s

Geschreven op 24-10-2012